RDK IT Solutions B.V.

Bent u ondernemer met een groeiend bedrijf in de regio Rotterdam en op zoek naar professioneel ICT-bedrijf waarbij u zeker weet dat de automatisering in goede handen ligt?

U wilt alles in één keer goed geregeld hebben waarmee u zichzelf voor de toekomst veilig stelt voor onverwachte obstakels, hoge extra uitgaven en gevaarlijke risico’s? Daarnaast wilt u ook besparen op uw totale IT kosten? Daarvoor hebben wij ontwikkeld: de complete IT oplossingen van RDK IT Solutions.

RDK IT Solutions zorgt ervoor dat met de IT oplossingen de zorgen bij u volledig uit handen worden genomen. Alle IT zaken van uw bedrijf nemen wij voor u over: onderhoud, telefonie, beveiliging, back-ups, rapportages etc. Wilt u uw telefoonkosten voor zowel vast en mobiel met 30% verlagen en overzichtelijk ontvangen op 1 factuur? Voor een vast bedrag per werkplek regelen wij alles!

Al uw data en software staan gegarandeerd super veilig online opgeslagen met de slimme online werken toepassingen van RDK IT Solutions. Geavanceerde computertechnologie is niet vereist, met een eenvoudige PC kunnen uw werknemers vanaf iedere locatie inloggen en werken. Makkelijker kan het niet!Vaak hebben bedrijven te kampen met complexe problemen op IT gebied omdat er vaak geen IT specialist in vaste dienst is. Als u uw IT aan RDK IT Solutions uitbesteedt zorgen wij ervoor dat alles voor u wordt geregeld. Naast het feit dat wij waken over uw IT omgeving, zodat u slechts de focus hoeft te leggen op uw eigen bedrijfsprocessen, brengen wij u ook regelmatig heldere rapportages.

Ons doel: Tevreden klanten

Als IT bedrijf gaan wij voor 100% tevredenheid. Met ons enthousiaste team werken we er elke dag weer, keihard aan om dit te realiseren. Belangrijk is daarbij dat wij het eerste aanspreekpunt zijn voor alle IT gerelateerde zaken. Wij staan dicht bij onze klanten en dat zorgt voor een directe relatie met onze klanten.